Presentació CD/DVD Kitsch Electrokàustic + documental
2006

El divendres 13 d’octubre de 2006 vam organitzar la presentació del CD-DVD Kitsch Electrokàustic a l’Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals de Banyoles.

Emmarcada dins el projecte d’oci nocturn juvenil Festae la nit, l’activitat va tenir una gran acceptació per part del públic i hi van assistir prop de 80 persones.

A aquesta presentació s’hi va poder veure en exclusiva el projecte que Kitsch va idear especialment per celebrar els seus 20 anys: Kitsch Electrokàustic. Es tracta de l’enregistrament del concert en directe que la formació banyolina va oferir al Teatre Municipal de Banyoles el 18 i 19 de novembre de 2005, i on hi van participar diversos artistes convidats com Jaume Garcia i Mon a la Cova.

A més, els assistents van poder veure un reportatge realitzat sobre el concert 20 anys, 20 grups que Sonora vam organitzar l’11 de novembre de 2005 al Pavelló de Camós, i en el que es fa un repàs tant de la part de producció (reunions prèvies amb els diversos grups, els assaigs, les proves de so…) com del mateix concert.

D’aquesta manera, es pot dir que l’activitat del Festae la Nit va servir per tancar el cicle d’activitats organitzades en motiu del 20è aniversari de Kitsch.

W-Sonora-Kitsch-Elektrocaustic-G-01-1600px

W-Sonora-Festae-F-02-1600px

W-Sonora-Festae-F-01-1600px