Homenatge a Kitsch: 20 anys, 20 grups
2005

El 12 de novembre de 2005 va tenir lloc un dels projectes més grans i emotius que hem realitzat: el concert d’homenatge al grup banyolí Kitsch, anomenat 20 anys, 20 grups.

D’aquesta manera, juntament amb una vintena de formacions del Pla de l’Estany vam voler celebrar el vintè aniversari d’una de les bandes més emblemàtiques i importants de les últimes dues dècades als Països Catalans.

El Pavelló de Camós va ser testimoni d’una nit molt especial per tots aquells que hi vam assistir. I és que l’homenatge va ser un gran èxit tant per l’afluència de públic (unes 1.500 persones) com per la qualitat de les versions de Kitsch que els grups i dj’s participants van tocar.

També cal destacar que entre totes les persones que omplien el recinte hi havia gent de molt diverses edats, des de joves que havien descobert el grup recentment a seguidors fidels des dels primers temps de Kitsch.

L’organització i realització d’aquest esdeveniment va comportar la mobilització de prop de 200 persones, que van fer un esforç impressionant per oferir un gran reconeixement al grup homenatjat.

 

En Lluís Costabella i en Joan Pairó, membres de Kitsch, van escriure aquesta Carta d’agraïment després de l’homenatge
En nom de Kitsch volem donar les gràcies a totes les persones i a tots els grups que varen participar directament o indirecta en el concert d’homenatge a Kitsch el passat 12 de novembre al Pavelló de Camós.

Sabem que no és fàcil organitzar esdeveniments d’aquesta mena, però també sabem que si algú ho podia fer era Sonora: per professionalitat, per ganes i per experiència.

Sabem que al Pla de l’Estany hi ha bons músics, però a més ara sabem que s’impliquen com pocs i que el nivell és molt alt. Diferents estils, diferents formacions i diferents edats: en la varietat hi ha el gust i el bon criteri per sobre de tot. Felicitats a tots per les bones versions, per les papallones a l’estómac i per les bones cinc hores que ens vàreu fer passar.

És un orgull i una satisfacció molt gran poder dir que ho vàrem veure, ho vàrem sentir i ho vàrem viure de primera mà. Us podem assegurar que va ser inoblidable.

Moltíssimes gràcies.

Reportatge Homenatge a Kitsch