Sessió vermut
2019

L’any 2019, en el context de la renovació de la Festa Major de Banyoles, va tenir lloc la tercera edició de la Sessió Vermut de Sonora.

Unes 200 persones es van trobar a la placeta del Carme per fer el vermut i escoltar la sessió de música, que inicialment havia de realitzar en Joan Colomo. Però uns dies abans va sortir la sentència del “judici farsa”. Davant d’un Estat espanyol en plena decadència, que ha substituït la justícia per la venjança i la política per la repressió, no vam voler quedar-nos indiferents a tanta ignomínia i a la liquidació de la nostra democràcia. És per això que, des del Projecte Sonora, vam decidir dur a terme una sessió en què vam punxar una cançó seleccionada per cadascun dels presos polítics i exiliats.

Va ser un gest simbòlic per donar suport tant als presos polítics i exiliats com a les seves famílies, així com per reafirmar-nos en la nostra lluita pacífica i no violenta per construir un horitzó d’esperança, llibertat i justícia.

Aquesta és una de les activitats que per tercer any es van organitzar per retornar la Festa de Sant Martirià al centre de la ciutat. Juntament amb altres entitats i persones, el Projecte Sonora va col·laborar amb la voluntat de millorar la festa i fer que es visqui més intensament.

Aquest acte es va dur a terme amb la col·laboració del Restaurant Can Xabanet.

W-SV19-01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA