Festa de Sant Llop de Miànigues
2014

Per segon any consecutiu, amb alguns veïns de Miànigues i l’Ajuntament de Porqueres vam organitzar la Festa de Sant Llop, que aquest any es va celebrar el diumenge 7 de setembre.

Com ja és tradició, el tret de sortida el va donar l’Ofici Solemne amb concert de la Coral del Centre Cívic de Porqueres a l’església de Sant Romà de Miànigues, i tot seguit hi va haver una audició de sardanes de la Cobla Bisbal Jove i un vermut per a tothom a la plaça de l’Església.

Ja a la tarda, després dels jocs de taula i d’una activitat infantil a càrrec de la companyia Olives de Pagès, el músic inclassificable Joan Colomo va oferir un concert en solitari davant d’un públic heterogeni i d’edats molt diverses, repassant els temes del disc que acabava de treure, La fília i la fòbia (BCore, 2014), així com dels anteriors treballs. Va ser un concert original i sorprenent, en què Colomo es va haver d’enfrontar a un públic que no era l’habitual a les seves actuacions.

La Festa va finalitzar amb cinema mut a la fresca, amb la projecció de diferents curtmetratges de Buster Keaton que van prendre una nova dimensió amb BSO en directe del bateria Ramon Prats i Dani Comas, dos dels músics més sol·licitats de l’escena musical del territori.

Per Sant Llop, qui l’agafa és seu!

Sant Llop 2014 prèvia

Sant Llop 2014