Concert insonor per ràdio
2006

La Nau Provisional de les Arts Escèniques va acollir el Concert Insonor per Ràdio, el dissabte 11 de novembre de 2006, que vam organitzar conjuntament amb Ràdio Banyoles per tancar el 15è aniversari d’aquesta emissora.

Durant mesos vam estar preparant el concert per assolir els objectius tècnics necessaris per dur-lo a terme. El Concert Insonor per Ràdio va ser ideat perquè fos un experiment sonor on la ràdio fos la principal protagonista: el públic assistent podia veure el concert en directe però no sentir-lo, i per fer-ho calia sintonitzar Ràdio Banyoles, al dial 107.3 de la FM, amb els transistors de ràdio que repartíem a l’entrada.

A aquest experiment sonor hi van participar tres formacions completament diferents. El concert el va obrir Asstrio. La formació barcelonina es va presentar a Banyoles amb el seu format “Asstrio+1”, en el qual als components habituals del grup (Santi Serratosa, Santi Careta i Arecio Smith) s’hi va afegir un segon bateria, Toni Pagès.

Tot seguit els mallorquins Antònia Font van presentar les cançons del seu disc Batiscafo katiuskas. El concert va ser seguit per més de 300 persones que van omplir La Nau i que van protagonitzar moments memorables cantant cançons com el Wa Yeah! o Tots el mecanismes.

Finalment, el grup banyolí Caiko va ser l’encarregat de tancar el concert. En aquell moment Caiko era una de les formacions més contundents de la comarca, la qual cosa el convertien en el grup adient per participar en un experiment d’aquestes característiques. Els banyolins no van decebre ningú i amb la seva força damunt l’escenari van ser el contrapunt perfecte a aquest concert poc comú.

Concert Insonor per Ràdio (TV3)