2n web de Sonora i presentació a La Mirona
2006

El divendres 2 de juny de 2006 vam activar i presentar una nova versió del web www.sonoramusica.com amb l’objectiu d’obrir el projecte al màxim de públic, entitats i formacions musicals del Pla de l’Estany.

D’aquesta manera, a més dels apartats que ja hi havia fins llavors com ara la secció de “Notícies”, “Àlbum de fotos” “Fòrum” o “Àudio”, se n’hi van afegir d’altres com “Projectes”, on es podia repassar tots els actes i activitats que havíem organitzat des de la nostra creació.

El nou web, que en aquells moments tenia una mitjana de més de 400 visites diàries, finalment es va reestructurar en dotze seccions: “Què és Sonora”, “Projectes”, “Notícies”, “Grups”, “Entitats Musicals”, “Fòrum”, “Agenda Musical”, “Àlbum de Fotos”, “Reportatges”, “Àudio”, “Links” i “Contacte”.

Però el principal objectiu de Sonora va ser convertir el nou web, que el 2003 havia nascut per promocionar els grups i l’edició del disc 1a mostra de grups novells i dj’s del Pla de l’Estany, en el portal musical de la comarca on hi tenen cabuda tots els estils i totes les formacions musicals.

Per fer-ho, l’apartat “Grups” ja no distingia entre les formacions que havien format part del recopilatori i les que no.

El nou portal musical es va presentar el divendres 2 de juny amb un concert a la sala La Mirona de Salt, amb els grups Jamboree Gang, Occ Noctus, UVI i Who is first?. El concert va aplegar més de 200 persones, de les quals una cinquantena van anar-hi amb el bus que vam organitzar.

W-Sonora-MMVV-G-02-1600px

W-Sonora-MMVV-G-01-1600px

W-Sonora-Web-F-06-1600px

W-Sonora-Web-F-05-1600px

DIGITAL IMAGE

DIGITAL IMAGE

DIGITAL IMAGE

DIGITAL IMAGE