1r web de Sonora
2003

Una de les iniciatives per donar a conèixer les formacions i djs del Pla de l’Estany que van participar a Sonora, 1a Mostra de grups novells i dj’s creadors del Pla de l’Estany, va ser la creació d’un web.

Inicialment només difonia informació sobre la Mostra, i comptava amb diferents apartats amb dades dels grups, dels concerts de presentació del CD recopilatori, una pàgina per premsa (amb notes de premsa), un fòrum (cal recordar que en aquell moment els fòrums eren molt populars) i una explicació sobre el nosaltres.

Les formacions que van participar a la mostra, i de les quals es feia difusió a través d’aquest web, eren Airun, 085, Jamboree Gang, Crespià All Stars, Edelweiss, Kassamba, Jelly Roll, Lliure’s, October, Atzar, Stikot, Toris, Xuxu de Pus, Velcro i Vleverth Dj.

Una vegada vam assolir els objectius marcats amb l’edició del CD de la Mostra, vam decidir seguir endavant realitzant noves propostes i activitats per promoure la música i la cultura a Banyoles.

Així, a principis del 2004 vam donar un nou impuls al web i el vam obrir a totes les formacions de la comarca i a tots els esdeveniments musicals que hi tenien lloc.

Progressivament hi vam anar incorporant noves seccions: notícies (sobre l’actualitat musical a la nostra comarca), informació d’altres grups, agenda musical de tots els concerts del Pla de l’Estany, àudio (on a banda de poder escoltar els temes del disc Sonora 2003, es podien sentir cançons d’altres grups de la comarca com ara, Kitsch, HHH, Carmen 113, Fang o Pulmons Negres), àlbum de fotos o links a altres webs d’interès.

W-Sonora-Web2003-G-01-1600px